آهویی که می نویسد

ریما به معنی آهوی سپید است.ریما در لغت کنایه از آدم قوی است.

آهویی که می نویسد

ریما به معنی آهوی سپید است.ریما در لغت کنایه از آدم قوی است.

کیک لبو و گردو با روکش لبو

جمعه, ۵ دی ۱۳۹۳، ۰۶:۲۴ ب.ظ

درست کردنش مثل کیک کدوحلوایی میمونه. مزه لبو رو حس نمیکنید و فقط حظ بصری میبرید

3 عدد تخم مرغ رو با 250 گرم شکر خوب هم میزنید تا یکدست بشه و دونه های شکر معلوم نباشه.(بین 5-10 دقیقه با همزن) بعد 1 پیمونه روغن مایع و 3 قاشق سوپخوری ماست رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم . بعد از اون 1 پیمانه پوره لبو رو اضافه میکنیم و هم میزنیم. 300 گرم آرد و 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف قاشق چایخوری دارچین رو الک کرده به مخلوط اضافه میکنیم و به آرومی هم میزنیم . در آخر 50 گرم گردوی خرد شده بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم .
قالب کیک رو چرب کرده و آرد الک کرده میپاشیم روش و در فر 170 درجه به مدت 40 دقیقه میپزیم. دستورش 180 درجه است اما بنده از فکر مایکروفرم استفاده میکنم همیشه 10 تا کمتر در نظر میگیرم.
پ ن : برای تهیه پوره لبو :لبو رو پوست کندم و آب پز کردم  و بعدش با رنده ریز رنده کردم. هیچ افزودنی مث شکر و نمک و ... هم نداره.

برای روکش لبو : 2 قاشق غذاخوری نشاسته و 1 پیمونه شکر (تو دستورش نوشته بود 2 پیمونه ) و 1 لیوان آب لبو (همون آبی که لبوها رو توش پختین) رو میذارین رو شعله کم حرارت میدین و بعد از اینکه کمی قوام گرفت از رو شعله برمیدارین. چون وقتی سرد میشه سفت تر میشه. من لبو رو هم توی مخلوط کن ریختم و وقتی مثل آب لبو یکدست شد به این مخلوط اضافه کردم تا قرمز تر بشه. 

وقتی مایه کیک رو در قالب ریختم :



وقتی کیک آماده شد : 



وقتی روکش لبو رو روش ریختم و هنوز تمیز کاری نکردم : 


توجه : معمولا شیرینی پزا قسمت گنبدی شکل کیک رو با چاقو میبرن و میذارن کنار، بعد کیک رو برعکس میکنن و اون قسمتی که ته ظرف بوده و صاف هست رو تزیین میکنن. اما من دلم نیومد کیکم رو ناقص کنم رو همون گنبدش روکش لبو کشیدم. 

چند ساعت (واسه من 2 شب تا 9 صبح ) گذاشتم بیرون بمونه، روکشش خودش رو گرفت. فردا صبح با چاقو اضافه های روکش لبو رو بریدم و کیک رو در ظرف دیگه ای گذاشتم. 

پ ن : امیدوارم گیر ندین که چرا تا 2 شب بیدار بودی و واسه صبحونه جمعه کیک میپختی ،یا چه دل خجسته ای داری !  :دی 

پ ن : کیک من اونقدر سرد نبود که بتونم تو یخچال بذارمش. ایده ای ندارم اگه تو یخچال بذارین چی میشه. 

اما اگه بعد از خشک شدن دیدین روکشش ترک برداشته (بعد از حدود 12-13 ساعت) نگران نباشی. یه کم از مایه روکش لبو که قبلا داشتین بذارین رو اجاق گرم شه، کمی آب بهش اضافه کنید که رقیق شه و قابل روکش کردن بشه و ترکها رو پر کنید .


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۱۰/۰۵

نظرات  (۱۶)

۰۵ دی ۹۳ ، ۱۹:۲۱ ماهی سیاه کوچولو
چه میکنه این ریما ... خیلی عالی شده
قشنگ داری از فصل استفاده میکنی
کنارش تیکه های لبو هم بزار

پاسخ:
مرسی ماهی 
اتفاقا قصد داشتم با همون روکش لبو و تکه های لبو که با قالب طرح زدم تزیینش کنم اما میخواستیم بریم مهمونی فرصت نشد 
انشالله دفعه بعد ;)
 آره ، دارم از میوه های فصل قبل از تموم شدنشون استفاده میکنم ;)
۰۵ دی ۹۳ ، ۱۹:۵۶ ماهی سیاه کوچولو
یه سوال
با پودر کیک آماده هم میشه؟
پاسخ:
من امتحان نکردم اما فکر کنم بشه 
یه احتمال ضعیف میدم که پفش کمتر بشه چون پوره لبو مواد رو سنگین میکنه 
اگه فقط رنگش رو میخوای ، با همون پودر کیک آماده بجای شیر یا آب، آب لبو بریز که قرمز بشه 
فکر کنم از بین طعمهای پودر کیک آماده، وانیلی بیشتر از بقیه با لبو همخونی داشته باشه 
اگه امتحان کردی نتیجشو بهم بگو 
واااای چه خوشرننننگه،،، 
خوشبحال آقاتون..... خیلی خاانومی
پاسخ:
مرسی زهرا جون 
خوشبحال خودم ;)
 من وقتی چیزی میپزم و خوب از آب در میاد خیلی ذوق میکنم 
اول هفته ی خوبی داشته باشی دوستم 
۰۶ دی ۹۳ ، ۰۹:۳۰ مارال و آلنی
به به خانم کدبانو باز کیک خوشگل خوشمزه پخته:) من آخر هفته کیک کدو حلوایی رو درست کردم خوب شده بود آلنی کدو حلوایی خیلی دوست نداره ولی کیکش رو خیلی دوست داشت:) ممنون به خاطر دستورهای کیکها.
پاسخ:
سلام مارال
دیدی اصلا مزه کدو حلوایی نمیده؟ اگه دارچین یا وانیل بریزی مزه همونا رو میگیره 
خوشحالم که دوست داشتین :*
قابلی نداشت . 
هفته خوبی داشته باشی 
سلام چه با مزه اولین باره که دیدم به به خسته نباشی
پاسخ:
سلام هدی جون
راستش بعد از کیک کدو حلوایی به سرم زد کیک لبو بپزم 
بعد تو اینترنت سرچ کردم دیدم قبل از من به ذهن بقیه آشپزا رسیده 
من طبق دستور کدو حلوایی پختمش و اونا دستورات دیگه ای داشتن 
امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد
رنگش خیلی هوس انگیزه . واسه خواهرم برده بودم هی تعریف میکرد
سر پل صراط جلوت رو می گیرم ریما .... جواب این بزاق های مترشح شده ما رو باید بدی اون دنیا :)
پاسخ:
:))))))))
خان عموی یقه گیر سر پل صراط باید جالب باشه 

به به چه خوشگل! چه کارخوبی از مراحل کارت عکس گذاشتی. یه سوال: کیک داغ بود که روکش را را روش کشیدی؟ یا بذاریم سرد بشه بهتر روش میشینه؟
پاسخ:
سلام زری جون 
مرسی 
من کیک رو که از فر در میارم واسه اینکه از قالب جداش کنم حوصله ندارم بذارم سرد شه
سینک ظرفشویی رو پر از آب سرد میکنم و قالب رو میذارم توش
بعد از چند دقیقه هم کیک راحت جدا میشه هم کمی از اون داغی میفته
این روکش خودش هم گرم هست و چون غلیظه  داخل کیک نفوذ نمیکنه 
من روکش رو بصورت گرم روی کیک گرم ریختم 

 به ! چه عالی!
جالبه که رنگش قرمزه. وقتی بورانی ماست و لبو درست می کنم. رنگش بنفش میشه اما این قرمزه. حتی تو کیک هم ریزه های لبو قرمزه.
پاسخ:
مرسی آفرین جون 
من بورانی درست میکنم صورتی میشه یا به قولی بنفش کمرنگ. آخه لبوها با ماست قاطی میشن 
اما روکش لبویی هیچ چیزی جز لبو نداره . تازه من علاوه بر آب لبو، لبوهای له شده در مخلوط کن هم بهش اضافه کردم که رنگش غلیظ شه 
یه رنگی بین قرمز و بنفش داره اما پررنگ.
میدونی واسه من چی جالب بود؟ اینکه اون لبوهای رنده شده ی داخل کیک به اطرافشون رنگ ندادن و رنگهاش نقطه ای پخش شده 
۰۷ دی ۹۳ ، ۰۶:۲۶ میرزا .....
سلام من مطمئنم روزی میرسه که شما کیک شلغم. کیک خیار کیک پیاز از این قرمزا کیک کلم بروکلی و انواع کیک سیفیجات رو به نمایش خواهید گذاشت. ‎:D‎
پاسخ:
سلام 
جدی ؟ به ذهنم نرسیده بود :)))
ایول میرزا ، استعداد آشپزی خوبی دارین 
ریما جون یه زحمت داشتم برات. چیز کیک تا حالا درست کردی؟ روشش را برام میذاری؟ اگه نکردی، احیانا راست دستت بود و درست کردی با ریزه کاری ش میگی لطفا؟ مرسی و بوس
پاسخ:
سلام زری جون 
هنوز درست نکردم 
رو چشمم، وقتی درست کردم مینویسم
خواهش میکنم بوس  
سلام
بازهم حماسه افریدی ؟؟
نوش جونت.
ریمالبورو میتونی حلقه حلقه کنی وروی شوفاژیابخاری خشکش کنی وپودر شدش رو مثل زعفران بعنوان رنگ دهنده به غذا استفاده کنی یاتوی ماست بریزی یاتوقالب یخ یا داخل فرنی ویامرباو....
پاسخ:
سلام مینا 
یه آهنگ حماسی هم بذارم بک گراند وبلاگم :))))
دلااااااااوراااااااان نام آورااااااااااااااان پیروز باشیـــــــــــــد :))))
راست میگی ، چه ایده ی خوبی 
حس گل محمدی خشک شده بهم دست داد 
حتما از ایده ات استفاده میکنم 
خیلی خوشم اومد :*
۰۷ دی ۹۳ ، ۰۹:۲۴ khonekashonemozhe.blogfa.com

واویلااا که تو چه کردی .... به عجب آب و رنگی داره . ی وب آشپزی وا کن:)))

پاسخ:
سلام مژی 
تو لطف داری 
من که هر روز خونه نیستم و آشپزی نمیکنم که وب آشپزی بزنم. تازه چیزایی که میپزم همش قبلا تو اینترنت بوده . فقط یه کم تو دستوراتش دست کاری میکنم
مرسی از تعریفات :*
ریما ظرف فلزی میذاری تو ماکروفر؟ من ازین سیلیکونی ها خریدم.... اما خیلی خوب نمیشه کیک هام... منم تو ماکروفر میپزم... حالت کانوکشن
پاسخ:
حالت کانوکشن یعنی فقط فر. میتونی فلزی هم بذاری 
اما اگه از پخت ترکیبی های خودش استفاده کنی ممکنه از گریل و مایکروویو هم استفاده کنه که باید ظرفش متناسب باشه 
بعضی ظرف فلزی ها رو میشه تو حالت مایکروویو استفاده کرد. مث همون سینی یا درپوش فلزی که وقتی خریدی توش بوده 
من با سیلیکونی مشکل دارم ، تا حد امکان ازشون استفاده نمیکنم. مگه اینکه طرح خاصی از ژله بخوام
۱۶ دی ۹۳ ، ۱۷:۳۲ آزیتا م.ز
ببین این بازیکن چــــــــــــــــــــــــه میکنه.... عالیه... دستت درست... بسیار ترغیب شدم امتحانش کنم اما مطمئنم من حوصلۀ درست کردن اون روکش رو ندارم... دمت گرم :)
راستی لینکت کردم :) :*
پاسخ:
مررررررررررررررسی 
هم بابت تعریفت 
هم بابت لینک کردن 
خیلی خوشحال شدم 
روکشش آسونه ها 
تازه من واسه کیک هویج هم این روکش من در آوردی رو با هویج امتحان کردم رنگ نارنجی باحالی شد :))
ریما جان ممنون از دستور پخت و روکش کیکیت الان که برات کامنت میذارم تو فر داره می پزه:))
اگه تونستم عکسشو واست میذارم...
هفته پر انرژی و شاد و پر موفقیت برات آرزومندم...

پاسخ:
جدی؟ 
چقد خوشحال شدم که این دستور پخت به کارت اومد 
امیدوارم مزه اش رو دوست داشته باشی عزیزم :*
۲۷ دی ۹۳ ، ۱۴:۲۳ رونیکا بیانی
چ عااااااااااالی شده ای ول
پاسخ:
مرسی :*
لطف داری 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">