آهویی که می نویسد

ریما به معنی آهوی سپید است.ریما در لغت کنایه از آدم قوی است.

آهویی که می نویسد

ریما به معنی آهوی سپید است.ریما در لغت کنایه از آدم قوی است.

در جواب کامنت دوستان بامعرفتم

يكشنبه, ۵ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۴۵ ق.ظ

سلام دوستان 

خوبین ؟ 

اول بذارین دو تا مطلب بهتون بگم که خوندمش و جالب بود :

- صبحتان را با نام خدا و گور بابای بعضیا آغاز کنید 😂😂😂

-گذشت کردن از خطا نشانه ی بزرگی ه. اگه گذشت کردن باعث کوچک شدن میشد ، خدا اینقدر بزرگ نمیشد. اما گاهی لازمه با پشت دست محکم بزنی تو دهن بعضیا 😂😂

بله . روز مرد خونه ما هم گذشت. والا از ترس منم میخوام و طرز تهیشو بگو و دلم ضعف کرد و چقد غذاتون کم/زیاد بود و ... میترسم عکس غذا بذارم. دوس ندارم ناخواسته کسی رو اذیت کنم یا برنجونم. بخاطر کامنتاتون که خوندم و به زودی جواب میدم عکسهارو بمدت سه روز تو ادامه مطلب میذارم و چهارشنبه صبح برمیدارمش. البته اینم بگم بنده چون در حال لذت بردن از سبکی ام هستم به شیرینی لب نزدم و شام رو هم در حد مجاز خوردم. اگه رژیم دارین یا روزه هستین یا بهردلیلی ممکنه اذیت شین، لطفا نبینید. من گذاشتم شاید ایده بگیرین و به کارِتون بیاد. بالاخره اون شیرینی که مدتها تو فکرش بودم رو درست کردم، واقعا خمیرش سخت بود . به شکل یه کیک مستطیلی چهارطبقه درست کردم و بعد برش زدم . خدا رو شکر نتیجه اش خوب بود

الهی که همیشه سرگرم مناسبتهای شاد زندگی باشبن و این روزها رو به هرشیوه ای که میتونید برای خودتون و خونوادتون خاص کنین. روز مرد/زن (پدر/مادر) خونه شما چطور گذشت ؟


عکسها برداشته شد . با تشکر 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۰۵

نظرات  (۱۴)

وااااای خدای مننننم •_. عجب ناپلئونی شدههههههههه !!! چطور تونستی به این لب نزنی عااااخه
پاسخ:
آزی علت اصلیش اینه که خیلی شیرینی دوست نیستم. شکلات و نوتلا و خامه و این چیزا چندان وسوسه ام نمیکنه. عوضش با غذاهای برنجی و آش و هله هوله های شور حال میکنم. هرچی میخورم حس سیری بهم نمیده 😂😂 سعی میکنم جلو چشمم نباشن و نخرم. غذا رو هم به اندازه یه وعده درست میکنم فقط
وای به به ببین دوست هنرمندم چه کرده. خسته نباشی ریما جان نوش جونتون باشه. دیگه یه شیرینی پز حرفه ای شدی ها عکست عین این عکسهای تبلیغاتی شبرینی فروشی های خفنه😉 
پاسخ:
مرسی از تعریفت مارال. تو تخیلاتم روزی رو میبینم که شیرینیهام محبوب و معروف شه 😉 حتی بیشتر از بی بی و کوک و سوییت بلیس و لادن و ... . خوشحال شدم منو با شیرینی فروشیای خفن مقایسه کردی 😍 آیکون ریمای ذوقمرگ شده
برم از خدا بترسم:|
حرفی ندارم، عالیه
پاسخ:
چرا از خدا بترسی ؟؟
مرسی. لطف دارین
واااااااااااایییییییی ریما :********
رحمت باید به این ناپلئونی میگفت " بیارم ناپلئونی ره !!! "
دختر تو معرکه ای اصلااااااااا :)))))))))
حساااااااااااااااابی حرفه ای هستی ؛)
پاسخ:
وااااای لادن جون چقد تحویلم گرفتی 
نمیدونم یادته یا نه. دقیقا با اون سریال هوس ناپلئونی کرده بودم و بعد از ماهها انتظار نوبتش رسید
مرسی مرسی از اینهمه حس خوبی که بهم منتقل کردی. من خیلی خوشحالم که دوستانی اینقد بخشنده دارم
سلام ریما جان خدا قوت
امدیوارم همشه به شادی و خوشی باشی...
انصافا چجوری تونستی به این شیرینی نه بگی؟ راستی میگوها رو همینجوری گذاشتی تو تابه بدون روغن یا کبابشون کردی؟
پاسخ:
سلام عزیزم
مرسی. امیدوارم زندگیت پر از روزای خوب و شاد باشه
من از طرف کبابها از شما تشکر میکنم بهشون توجه کردین دچار کمبود محبت شده بودن. همونجوری کباب کردیم رفتیم پارک که خودش منقل هم داشت ما فقط زغال بردیم. سیخ چوبی رو تو آب نخیسونده بودم اما نسوخت. راضی بودم ازشون 😉
فقطططط میتونم بگم WoWWwWwWwW
پاسخ:
مرسی مهربون
محبت داری
سلام
به به  عالی دوست کدبانو و عزیز خودمی واقعن وسوسه انگیزن من که دلم رفت برا ناپلونیها

خدا قوت


پاسخ:
سلام به روی ماهت هدی جونم
مرسی از اینهمه کلمات قشنگی که برام نوشتی
لطف داری مهربون
من اصصصصصصلا شکمو و هوسى نیستم،اما واقعا الان دلم اینا رو میخواد:(
اون کباب میگو و سبزیجات رو تو فر میپزى یا رو منقل؟
پاسخ:
سلام مداد رنگی 
نه. بردیم بیرون از خونه ، کباب کردیم
تو بااین گذاشتن این عکسا فکر نکنم عاقبت به خیر بشی
سیب زمینیا ایا خام هست ؟
پاسخ:
سلام دلارام جان
بله بله خام هستن 
سلام دوس جووونم خوبی شرمنده دیر به دیر میام ولی نوشته هاتو دوس دارم میامو یه هویی همشو میخونم:)))
بازم گل کاشتی بانوووو عجب غذای پر رنگ و لعابی:)) عجب شیرینیه ناپلونی:))
متاسفم که بعضی بجای استفاده از مطالب مفید و لذت بردن از زیباییهای اون گیر به چه چیزایی میدن
دوس جووونم طرز تهیه بذاری لطف میکنی.*)))
یه پیشنهاد بدم دوستم ، اگه یه کانال بزنی از آشپزیا یا هنرایی که انجام میدی فکر کنم بیشتر باهم در ارتباط میشیم
هم اینکه هرکس کار جدیدی انجام داد بابقیه به اشتراک میذاره 
بنظرت چطوره دوستم
پاسخ:
سلام مژی جون 
مرسی که میای و میخونی
ممنونم از تعریفت. لطف داری دوستم
تو یوتیوب بزن خمیرهزارلا و شیرینی ناپلئونی، یه کاربر هست به اسم khoshmaze . من با دستور اون درست کردم. ریزه کاری زیاد داره نوشتنش طولانی میشه ببینیش مفیدتره. حالت خمیر و اینا هم دستت میاد
شاید یه روزی این کارو بکنم اما الان خیلی دل و دماغ اینترنت و تلگرام و کانالشو ندارم. بی رو درواسی بگم حوصله سر و کله زدن با آدمها رو ندارم. تو دنیای مجازی که متوقع تر هم میشن. دیدم چه خرده فرمایشاتی تو صفحات آشپزی اینستا مینویسن. 
برقرار باشی دوستم
ریما من الان چهارشنبه یاعت 10:40دقیقه اومدم عکس ببینم:(( عکس نیست. والله تا اذان ظهر نشده هنوز صحبه:(( حیف شد ندیدم 
پاسخ:
😂😂😂
دیروز تو اینستا برات پیغام گذاشتم ببینی 
ریما عکساتا بزار اینستا من نتم قط بود ندیدم .
پاسخ:
انشالله در فرصتهای آینده 
فعلا کمی دوری از نت به خودم تجویز کردم
با لپ تاپ با گوشی با نت خونه و دانشگاه نتوووونستم عکسا رو ببینم:(((
پاسخ:
ای داد بر من
این وبلاگها معلوم نیست چشونه مخصوصا وقتی با گوشی سر بزنی
۰۷ خرداد ۹۵ ، ۱۶:۰۰ مارال آلنی
سلام خوبی ریما جان؟ کجایی عزیزم خیلی وقت نیستی. امیدوارم شاد و پرانرژی باشی. 
پاسخ:
سلام مارال جونم
ممنونم از احدالپرسیت
خدارو شکر خوبم و درگیر زندگی 
منم برات روزهای شاد و پرانرژی آرزومندم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">